Company about
Home > Not Working > Sbs 2003 Owa Not Working Internally

Sbs 2003 Owa Not Working Internally

Contents

Cheers. All rights reserved. HTH RB ChrizRockster -> RE: OWA not working Internally (10.Jan.2008 3:38:05 AM) Hi Rotor, Again a wealth of information cheers! Monday, April 04, 2011 9:09 PM Reply | Quote 0 Sign in to vote If you run a scan with the SBS 2003 BPA, is it clean? -- Merv Porter [SBS-MVP] this contact form

Join Now Hi All, I have just deployed an ASA5505 on SBS 2003 network after converting server to Single NIC. I thought there was a later version there before and I cannot figure out how to get it back? 0 Chipotle OP Helpful Post dirk22 Dec 18, 2010 My AccountSearchMapsYouTubePlayNewsGmailDriveCalendarGoogle+TranslatePhotosMoreShoppingWalletFinanceDocsBooksBloggerContactsHangoutsEven more from GoogleSign inHidden fieldsSearch for groups or messages Articles Authors Blogs Exchange Hosting Free Tools Hardware Message Boards Newsletter Services Software Tips White Papers Site Search Advanced Search First Name Please enter a first name Last Name Please enter a last name Email We will never share this with anyone. https://www.petri.com/forums/forum/server-operating-systems/sbs-2000-2003-2008-2011/50218-owa-suddenly-stopped-working-internally-and-externally

Exchange 2010 Owa External Url Not Working

But be warned, that can go wrong.

For the IIS versions: SBS 2003 came with IIS6, IIS7 is only available on Win2K8 servers. 0 Chipotle OP Haslemere Shrimper Page: [1] To use Google Groups Discussions, please enable JavaScript in your browser settings, and then refresh this page. . I have also tried copying an oledb32.dll from anotherinstallation of SBS 2003 as perhttp://support.microsoft.com/kb/837285, but it didn't work either Any assistance would be appreciated, Dwayne L. You don't want to be looping back through ISA for Internal requests.

If I attempt to go to https://server/exchange again in the same browser I immediatelky get page not found. ISA also needs persistent static routes created to properly communicate with your other subnets as well. I've tried the steps listed in the following kb article: http://support.microsoft.com/?kbid=823159, but it has not resolved the issue. Owa Not Working Exchange 2010 I need to make this work ASAP before Monday or will hve to roll back to old SBS settings.

Any explaination for that? Exchange 2010 Owa Not Working Externally RB ChrizRockster -> RE: OWA not working Internally (15.Jan.2008 4:15:00 AM) Unfortunatly I have SBS2003, and therefore can't get the Windows 2003 Server base on it to upgrade to SP2. http://www.isaserver.org/articles/2004directaccessp1.html http://www.isaserver.org/articles/2004directaccessp2.html The simple solution is to exclude the IP or Internal FQDN in IE. https://www.experts-exchange.com/questions/21411125/OWA-SBS-2003-Not-working-internally-or-externally.html This will for sure break OWA.

I have un-done the DNS-rewrite entries as I found out it does not work anymore with STATIC PAT because of the changes in how NAT commands now work.   0 Test Exchange Connectivity My server is running ISA 2004 and everything is going through there. To be honest I am enjoying finding my way round ISA, I didn't think i would but its been pretty good. Travelinvest E-mail Migration Quick migration from Exchange 2003 to Office 365 Replace Helpdesk Functions Replacing the helpdesk functions and moving off of email to aid in better communication and view

Exchange 2010 Owa Not Working Externally

I've tried to get on from my network and I've tried on other networks.Since I was using my external IP, I tried setting up a DNS Zone for healthcare-lighting.com, Host (A) https://groups.google.com/d/topic/microsoft.public.exchange.connectivity/AWu1AobAKEU Please help! Exchange 2010 Owa External Url Not Working Wednesday, March 16, 2011 5:35 PM Reply | Quote Answers 0 Sign in to vote Have you checked the Event Logs to see what errors are coming up? Owa Works Externally But Not Internally Have you tried any network tools/apps on the iphone to ping/traceroute your server to see if the phone even has the right IP? 0 Jalapeno OP Dave_Fluffy Oct

Thursday, April 07, 2011 10:33 PM Reply | Quote Microsoft is conducting an online survey to understand your opinion of the Technet Web site. weblink Hard to know where to go now, except for the driver updates. After ASA5505 deployed, I can access these fine from outside but not from inside/LAN anymore. this did not work.   So... @dirk22  your suggestions sounded promising. Exchange 2013 Owa Not Working Externally

By creating an account, you're agreeing to our Terms of Use and our Privacy Policy Not a member? Bravo!! Have a look at your router, and find out what your current public IP address is, then go to an external location, and try to go to https://xxx.xxx.xxx.xxx/exchange (assuming you have navigate here You can save yourself a lot of hassle.

If I open another browser (different browser not another instance of the same browser) I can go to https://server/exchangeand attempt a login but once again I get page not found after Peter Bruzzese Andy Grogan Nuno Mota Henrik Walther Neil Hobson Anderson Patricio Jaap Wesselius Markus Klein Rui Silva Ilse Van Criekinge Books Hardware Mail Archiving Load Balancing Message Boards Migration Section does sound like dns have you rebooted the server or stop and start dns purge then reload 0 Jalapeno OP Dave_Fluffy Oct 22, 2012 at 12:45 UTC Checked

Help Desk » Inventory » Monitor » Community » Home OWA suddenly not working by Haslemere Shrimper on Dec 16, 2010 at 4:42 UTC | Microsoft Exchange Geoff Baldwin Trading as

I think it is because users cannot access the public address of default websites while on LAN and ActiveSync uses the same public address. TechNet Products IT Resources Downloads Training Support Products Windows Windows Server System Center Browser   Office Office 365 Exchange Server   SQL Server SharePoint Products Skype for Business See all TECHNOLOGY IN THIS DISCUSSION Cisco ASA 5505 Join the Community! In your case, you should have only one range configured that includes both vlan subnets.

For more information, see Help and Support Center at http://go.microsoft.com/fwlink/events.asp.

The help simply says 'get an updated version of the service fromthe manufacturer! I did this because when connecting to one of the sites I got an error saying something about multiple versions of ASP.net not being allowed in the same process. (it had We changed the local IP address or a SBS2003 Server over the weekend, since then iphones stopped working (exchange active sync). his comment is here Text Quote Post |Replace Attachment Add link Text to display: Where should this link go?

i.e in admin tools I am sure I was offered two IIS programs -- now I pnly get 1. In any case as you found out if you make a change to SBS always run the CEICW after. 1 This discussion has been inactive for over a year. Sorry I didn't get back.Thanks.P.S. Isn't there a setting that needs ti be enabled for PPTP passthru...or was that only for a PIX?

You should either configure your Browser's IE settingsto exclude any internal FQDN or IPs or configure ISA's Internal network object properties to directly access. Exclaimer 3,208 Followers - Follow 43 Mentions12 Products Neal (Exclaimer) Sales & Marketing Manager GROUP SPONSORED BY EXCLAIMER See more RELATED PROJECTS Gmail Conversion from First Class We were getting Then it blocks the connection again for a while. ends up being a .net version mismatch I believe...

VPN users which connected fine before cannot connect any more. About Advertising Privacy Terms Help Sitemap × Join millions of IT pros like you Log in to Spiceworks Reset community password Agree to Terms of Service Connect with Or Sign up By creating an account, you're agreeing to our Terms of Use, Privacy Policy and to receive emails from Spiceworks. If I attempt to login using OWA I get to the login screen and if I enter an invalid password I get the 'incorrect password' response.

I have found a reference to using setup.exe /reinstall from the SBS CD2 to reinstall Exchange so I am going to give that a go. Does http://www.testexchangeconnectivity.com provide any clues?

0 Serrano OP James8090 Oct 22, 2012 at 1:19 UTC If you can access OWA remotely with a PC but not the iPhone Haven't tried the External access lately. Creating your account only takes a few minutes.

They were all pointing at the SBS/ISA server, rather than at the Switch which had the Routing/VLAN configuration on. But how do I update the object to make the Web Access work internally? I have errors 2003, and 2x1016 in the application event log. 2003:The configuration information of the performance library "C:\WINDOWS\system32\perfts.dll" for the "TermService" service does not match the trusted performance library information Email through WiFi, no internal sites...all expected.

Cheers for the help, really appreciated!! Rebuilt the server!   0 This discussion has been inactive for over a year.