Company about
Home > Sbs 2008 > Sbs 2008 Exchange Owa Not Working

Sbs 2008 Exchange Owa Not Working

Powered by Blogger. The time now is 11:53. .

Articles Authors Blogs Exchange Hosting Free Tools Hardware Message Boards Newsletter Services Software Tips White Papers Site Search Advanced It worked. He spent several hours fixing it and there are still a few bits that are not 100%   MS build the apps seperately and test the patches on the individual products http://johnfladung.net/sbs-2008/sbs-2008-rww-not-working.html

It was all working fine. This site isn’t even used for SBS but the SSL is applied to it for some reason and it causes this error. I was called because OWA stopped working and Entourage clients could no longer connect... I add the site (https://remote.yourdomainname.com/remote) as a trusted site in Internet Explorer so I can install the activex control to connect to the network.

I'd start by running the "Fix My Network" wizard. Add Cancel × Insert code Language Apache AppleScript Awk BASH Batchfile C C++ C# CSS ERB HTML Java JavaScript Lua ObjectiveC PHP Perl Text Powershell Python R Ruby Sass Scala SQL You should receive no output: - Get-AutodiscoverVirtualDirectory - Get-OABVirtualDirectory - Get-OWAVirtualDirectory - Get-WebServicesVirtualDirectory - Get-ActiveSyncVirtualDirectory - Get-UMVirtualDirectory To properly create these virtual directories, run the following commands: 1.

Ace My System Specs You need to have JavaScript enabled so that you can use this ... Does it have any host headers associated with it? Email Reset Password Cancel Need to recover your Spiceworks IT Desktop password? Help Desk » Inventory » Monitor » Community » Join Now Help Remember Me?

Text Quote Post |Replace Attachment Add link Text to display: Where should this link go? Ideas for Upgrading Server/Exchange 2003 to 2016 Exclaimer 3,208 Followers - Follow 43 Mentions12 Products Neal (Exclaimer) Sales & Marketing Manager GROUP SPONSORED BY EXCLAIMER TECHNOLOGY IN THIS DISCUSSION Microsoft If so does the page work in this instance? (long shot) is your remote management turned on on the draytek? More Help Forum Software © ASPPlayground.NET Advanced Edition To use Google Groups Discussions, please enable JavaScript in your browser settings, and then refresh this page. .

The answer is yes. It literally rebuilds the virtual directories and sets all the permissions to their defaults and is usually 1st on the list rather than last resort. I had to reboot because mail was getting held up at my 3rd party spam company. If I did it, it should say cert2011 or something similar.

Thank You.DaveReplyDeleteAdd commentLoad more... over here New 29 Sep 2009 #9 Cliff Galiher Guest Re: SBS 2008 OWA not working Since you didn't have an A record set up, I'm guessing that you may not have even Please reply back to the newsgroup or forum for collaboration benefit among responding engineers, and to help others benefit from your resolution. SBS Server Visual Studio 2008 has stopped workingI'm running Visual Studio 2008 Pro on Windows 7.

and everything was back to normal. weblink I have OPEN PORTS80, 443, 987, 1723, 21 and 25on a Draytek ADSL router. This is the site that should have the SSL cert installed. Had anything changed prior to that reboot? 0 Message Author Comment by:SteveMat112011-03-01 Comment Utility Permalink(# a35013575) Its assignesd to 192.168.1.95:80 which is correct, default doc is index.htm on top.

My System Specs You need to have JavaScript enabled so that you can use this ... All of which have no solution attached. Feel free to contribute! navigate here Works fine internally and I can get on to the server via other methods such as RDP, they are all okay...

So after editing bindings for the SBS site, edit the https 443 binding... Does it go to https://192.168.1.95/owa or is it something different? Mail has since been delivered after reboot however owa will not work. 0 Message Author Comment by:SteveMat112011-03-01 Comment Utility Permalink(# a35013689) Ahhh....

This can be beneficial to other community members reading the thread.

Is there any other test I can run to check...? Run the following commands Remove-OWAVirtualDirectory -Identity "Owa (SBS Web Applications)" -Confirm:$false Remove-OWAVirtualDirectory -Identity "Exadmin (SBS Web Applications)" -Confirm:$false Remove-OWAVirtualDirectory -Identity "Exchange (SBS Web Applications)" -Confirm:$false Remove-OWAVirtualDirectory -Identity "Exchweb (SBS Web Applications)" Not sure why its throwing the extra owa in there. Remove the SSL 443 entry.

In the bindings? Right-click SBS Web Applications again and go to Manage Web Site  Start. The former has WSUS and Sharepoint components, the latter has Remote, OWA, OMA, OAB, Autodiscover etc. his comment is here Any help is greatly appreciated. 0 Message Author Comment by:SteveMat112011-03-01 Comment Utility Permalink(# a35014188) Why is it that https://localhost/owa works however if I replace localhost with my external IP address

Peter Bruzzese Andy Grogan Nuno Mota Henrik Walther Neil Hobson Anderson Patricio Jaap Wesselius Markus Klein Rui Silva Ilse Van Criekinge Books Hardware Mail Archiving Load Balancing Message Boards Migration Section What's New? Right click SBS 2008 Web Applications and select Edit Bindings Select https ... 443 and click Edit Make sure that the SSL certificate you noted down is selected... I have not yet re-installed the rollup. (in reply to karbo) Post #: 5 RE: owa not working - 24.Jul.2013 8:46:56 AM dhupp01 Posts: 1 Joined: 24.Jul.2013 Status: offline

At that point, knowing how to retrieve this information … Exchange What is an Application Delivery Controller (ADC)? everything got working again. Https://host.domain.com/????? 0 Message Author Comment by:SteveMat112011-03-01 Comment Utility Permalink(# a35013933) yes, 404 not 403 0 Message Author Comment by:SteveMat112011-03-01 Comment Utility Permalink(# a35013936) I can access in on the Please read our Privacy Policy and Terms & Conditions.

Promoted by Recorded Future Are you wondering if you actually need threat intelligence? Microsoft Customer Support Microsoft Community Forums Resources for IT Professionals   Sign in United States (English) Brasil (Português)Česká republika (Čeština)Deutschland (Deutsch)España (Español)France (Français)Indonesia (Bahasa)Italia (Italiano)România (Română)Türkiye (Türkçe)Россия (Русский)ישראל (עברית)المملكة العربية السعودية (العربية)ไทย Uninstalling rollup 3 fixed it. We explain the basics for creating useful threat intelligence.

CONTINUE READING Join & Write a Comment Already a member? Is it possible to try the page internally on a machine that is not joined to the domain? On the router port 80 and port 443 point to my server's IP-address and remote.mydomainname.com does point to the IP of my internetconnection. If this is the case, contact us for further assistance. ****IMPORTANT***** Do not use the IIS 7 console to manually remove these virtual directories, this causes problems when you try to

If not, I would check Exchange 2007 Server Config\Client Access and check each virtual server properties and make sure the ExternalURL attribute is set to https://remote.mydomain.com/owa. Get 1:1 Help Now Advertise Here Enjoyed your answer?