Company about
Home > Second Life > Second Life Ao Hud Not Working

Second Life Ao Hud Not Working

Contents

Go Figure! I can’t get it working. Additionally, this issue may be resovled when we merge up to LL 2.5.2 Show Arrehn Oberlander added a comment - 21/Mar/11, 03:28 PM +0100 This issues seems to affect a small The notecard is parsed and if all goes well, you have finished transferring the AO. http://johnfladung.net/second-life/second-life-hud-not-working.html

You still need a card with your animations (as for the ZHAO) but you load the card into the viewer AO and go. Options Mark as New Bookmark Subscribe Subscribe to RSS Feed Highlight Print Email to a Friend Report Inappropriate Content ‎09-30-2014 05:33 PM Ilogged in today and suddenly my AOs won't work I am happy to call ZoHa Islands the home for my store and would recommend it to any of my friends and family looking for land. ~Katara Adored, USA From the A programmer who never actually uses SL could well set up to 'clean up' the code and destroy many well known 'odd' ways of using chat.

Second Life Huds Not Working

But if I'm not the same, the next question is 'Who in the world am I?' Ah, that's the great puzzle!” - Lewis Carroll Report Inappropriate Content Message 3 of 11 Note: Animation priority will always have precedence; if the animation in the furniture has higher priority than the one in your animation set, it will be used regardless of how you I must have triggered something by accident that disabled them but I have no idea what. But, I’m still having problems, which I’ll get to.

Also, I can't select things in inventory and click Edit from there. You’ll see the animation name become readable. Regardless of who causes the problem it is frustrating. A window opens which will list the contents of the AO; once this has fully populated, click Copy to Inventory.

This is a viewer specific issue, and not really something LL needs to take care of. Options Mark as New Bookmark Subscribe Subscribe to RSS Feed Highlight Print Email to a Friend Report Inappropriate Content Reply to wasilisoochka - view message ‎08-15-2014 12:50 PM Are you trying I've tested mystitool and it works on my systems. I ended up moving back to my ZHAO and Dance HUD.

I cannot do anything with it either unless in another viewer. This isn’t a problem with NITRO, it is a problem with SL. Search Blog (Enhanced) Search Archive Archive Select Month November 2016 (25) October 2016 (44) September 2016 (39) August 2016 (42) July 2016 (44) June 2016 (32) May 2016 (39) April 2016 Options Mark as New Bookmark Subscribe Subscribe to RSS Feed Print Email to a Friend Report Inappropriate Content on ‎12-10-2013 10:18 PM I attach my Hud onto my screen and then

Second Life Hud Buttons Not Working

A new, blank animation set is created; make sure it is showing in the list of animation sets. The two arrows switch to the previous and next animation in the current group, respectively. Second Life Huds Not Working The FAQ’s say it can be reset like any other scripted item. Repeat this for all groups for which you have animations.

Someone please help!Same problem - message comes up, could not find animation 'ST PG-09 AKEYO'when I teleport to dance place, all is jerky and I cannot dance with partner Report Inappropriate have a peek at these guys The recommendation appears to be: "Avoid using both Frame Buffer Objects (this is turned on when shadows are enabled in advanced graphics) and AntiAliasing (graphics hardware settings) at the same time" This is for several of them.. Show Arrehn Oberlander added a comment - 14/Mar/11, 06:20 AM +0100 So far I haven't been able to reproduce this.

When it does, enable the others you want one by one until it no longer works and you've found the culprit. The wrench icon expands the mini window to full size for greater control; more about the wrench icon  shortly.. Maintenance is in progresshttp://status.secondlifegrid.net/Once that's over check first that the HUD works when you go somewhere with scripts enabled. http://johnfladung.net/second-life/second-life-ao-not-working.html Someone please help!

This is for several of them.. This will NOT delete the animation itself, but just the reference to it, from the group. Firestorm 2.4.2 (14918) Mar 21 2011 18:23:42 (Firestorm-Preview) Second Life Server 11.03.18.224600 CPU: AMD Phenom(tm) II X4 925 Processor (2800 MHz) Memory: 8192 MB OS Version: Microsoft Windows 7 64-bit Service

Moving animations into the HUD is being a pain.

It's simple, just edit the AO (can do it even when wearing it). Report Inappropriate Content Message 2 of 3 (477 Views)   Reply wasilisoochka Resident Posts: 3 Re: HUD interface does not work. Report Inappropriate Content Message 7 of 11 (2,595 Views)   Reply Carolynann Alzael Resident Posts: 2 Re: my AO's wont work! No idea why I can't see the HUDs themselves.

I like their AO. Hide Permalink Samarra Sands added a comment - 20/Mar/11, 08:31 PM +0100 Here's me again but in PX977, all HUDs show fine and work fine! I prefer to have it Enabled and at 8x to rid my screen of the aweful jagged edges around objects and avatars. this content Without an AO, the avatar will use basic default Linden-defined animations.

Report Inappropriate Content Message 3 of 12 (2,336 Views)   Menka Pawpad Honored Resident Posts: 28 Re: My AO has stopped working. These commands no longer have any effect. I found place without it and HUDs works well, thank you so much! Rule of thumb is: If you see graphic oddities when enabling shadows- turn them off and turn Frame Buffer Objects off.

I prefer to have it Enabled and at 8x to rid my screen of the aweful jagged edges around objects and avatars. Thanx a bunch xoxox Answer Report Inappropriate Content (1,006 Views) Comments (0) 0 Kudos You must be a registered user to add a comment. Share this:Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Google+ (Opens in new window)Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on LinkedIn (Opens Report Inappropriate Content Message 5 of 10 (2,215 Views)   Reply Ceka Cianci Member Posts: 7,388 Registered: ‎09-09-2009 Re: HUD won't respond Options Mark as New Bookmark Subscribe Subscribe to RSS

My settings are as I prefer them and as much as I'm able to make them the same as PX 977, they are ... Post navigation ← Black Dragon Viewer 2.4.4.5 ALERT: Second Life Avatar Changes! → 2 thoughts on “Second Life: New Animation Overrider” Kris says: 2015/12/18 at 8:46 AM I've had the AKEYO